Suurkuvatulosteet sisä- ja ulkokäyttöön

  • Banderollit / reikäbanderollit
  • Julisteet
  • Kiinteistöopasteet
  • Seinätapetit
  • Lattiatulosteet
  • Työmaataulut
  • Akustiikkapaneelit omalla kuvalla
  • Vanhojen Valokuvien korjaus

► Lataa esite!


Banderollit ovat yleensä ulkokäyttöön tarkoitettuja suuria ja kestäviä tulosteita, joita voi kiinnittää aitoihin, seiniin, telttaan tai mihin tahansa muuhun paikkaan, missä tarvitaan näkyvyyttä. Suosittelemme reikäbanderollia tuulisissa paikoissa. Banderollissa olevat reiät vähentävät bannerin ilmanvastusta, joka pienentää sen mahdollisuutta revetä irti huomattavasti.

Teemme julisteet laadukkaalle ja kestävälle julistemateriaalille. Materiaali valitaan käyttötarkoitusta varten joko sisä, tai ulkokäyttöön. Julisteet saat haluamaasi kokoon aina pienistä julisteista useamman metrin korkuisiin suurjulisteisiin. Kiinteistöopasteiden avulla opastetaan kulkijat löytämään parkkipaikat, roskakatokset, maton tamppauspisteet ja muut kiinteistön alueella olevat tärkeät kohteet. Usein opastekyltissä on kartta, johon kohteet ja kulkureitit on merkitty. Teemme opasteet sään kestävälle materiaalille. Työmaataulut ovat rakennettavien kiinteistöjen edessä olevia lakisääteisiä infotauluja, joissa kerrotaan rakennuttajan tiedot, työn kohde sekä työstä vastaavan tahon yhteystiedot. Myös työn keston tulisi olla kirjattuna tauluun. Usein työmaatauluissa on myös usein kuvia siitä millainen kiinteistö tulee olemaan valmiina.

Teemme tapetteja ja lattiatulosteita valokuvien, tai toistuvien kuvioiden pohjalta. Tapettikuvaa valittaessa kannattaa miettiä minkä kokoinen tapettiseinä on kyseessä ja pohtia onko halutun kuvan tarkkuus riittävä. Esimerkiksi 1000px x 1000px kokoinen kuva neliömetrin ( 1m² ) kokoisessa tapetissa tarkoittaisi, että yksi pikseli kuvassa on yhden neliömillimetrin kokoinen. ( 1mm² ). Tämä on kelvollinen koko, sillä kuvan suurentuessa sitä yleensä katsotaan myös kauempaa.
Lattiatulosteita voidaan tehdä myös muotoon leikattuina, jolloin niitä usein käytetään kiinteistöissä opastamaan vierailijoita esimerkiksi jonottamaan oikeassa kohdassa.

Meiltä saa tulostettuja akustiikkapaneeleita studiokäyttöön, tai muissa tiloissa vaimentamaan ääniä tiloissa, joissa halutaan hyvää äänenlaatua. Tarvittaessa meiltä saa myös erottavia toimistoseiniä yms. kuvitettuna haluamallasi tavalla.

Palveluumme kuuluu myös tarvittaessa valokuvien korjailu, retusointi ja niiden valmistelu painovalmiiksi.

Haluamme tarjota parasta palvelua järkihintaan,

PYYDÄ TARJOUS