Tekstiilipaino

Tekstiilit ja tekstiileihin painatukset

  • T-paidat, collegepaidat, tekniset paidat, hupparit ja kauluspaidat
  • Lippikset, pipot, hatut ja muut päähineet
  • Huomioliivit ja muut huomiovaatteet
  • Reput, laukut ja kassit
  • Kokin ja tarjoilija vaatteet
  • Markkinointimateriaalit
  • Pyyhkeet,
  • Merkit ja pakkausmateriaalit


Painatukset vaatteisiin saa yksivärisenä tai monivärisenä. Muotoonleikkaamme logot halutun muotoiseksi ennen tekstiiliin kiinnitystä. Lämpösiirretty tekstiilipainatus on kestävä ja pysyy hyvin pidetyssä vaatteessa pitkään rikkoutumatta edes pesussa, mutta suosittelemme kuitenkin, että pesussa ei käytetä voimakkaita pesuaineita, tai yli 60 asteen lämpötilaa.

T-paidat ovat klassinen lahjatuote, mutta ne toimivat myös erittäin hyvin työvaatteena, liikelahjana ja myyntihittinä omassa myymälässä. Kauttamme voi tilata eri tyyppisiä paitoja, esim. colleget, tekniset paidat, hupparit ja kauluspaidat ja ne saa meiltä oman firman logolla, tai muulla painatuksella.

Teemme painatuksia myös päähineisiin: Lippiksiin, erilaisiin hattuihin ja pipoihin.

Huomioliivit ja muut huomiovaatteet ovat kadulla tehdyssä kampanjoinnissa ja muissa työtehtävissä tärkeä apuväline, jonka avulla tiimi tunnistaa toisensa nopeasti ja ulkopuoliset tunnistavat tiimin. Huomioliivit saa myös halutulla logolla, tai muulla painatuksella.

Kangaskassit ovat halpa keino markkinoida yritystä ja esimerkiksi messuja, tai teatteriesityksiä yms. Niitä voi myydä, tai jakaa tapahtumissa, jotta kävijät saavat kassissa kuljetettua esitteitä yms. (Kauttamme voi tilata myös esitteitä)  Painamme reppuihin, laukkuihin ja kasseihin halutut logot ja muut design-elementit haluttuun väriin ja muotoon.

Painamme myös kokin vaatteita, tarjoilijan essuja, esiliinoja yms. Teemme myös käsipyyhkeet, tai kylpypyyhkeet logopainatuksella.

Näin maksimoit painetun tekstiilin käyttöiän

 • Painettu tekstiili kestää hyvin tavanomaista käyttöä, mutta joitain asioita on syytä ottaa huomioon.
 • Älä silitä painettua tekstiiliä, sillä korkeat lämpötilat saattavat vaikuttaa painettuun kuvaan.
 • Pestessä tekstiilin, käännä se nurinpäin, niin että painopinta jää tekstiilin sisäpuolelle. Näin siihen kohdistuu vähemmän mekaanista rasitusta.
 • Älä käytä voimakkaita pesuaineita tai liuottimia pesussa.
 • Pitkäaikaisessa sailityksessä tekstiili kannattaa pitää pois suorasta auringonvalosta, sillä auringon UV-valo haalistaa itse tekstiilin väriä, kuin myös painettua pintaa.

Tutustu tuotevalikoimaamme

SELAA KUVASTOA


Yhteystiedot

Erotu joukostalaadulla ja ammattitaidolla.

Ole meihin yhteydessä

Seroprint on erikoistunut räätälöityjen painotuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Olemme täyden palvelun painotalo, jonka kautta saat kaiken tarvitsemasi materiaalin: autoteippaukset, ikkunateippaukset, julisteet, valomainokset, tarrat, rollupit, beach flagit, kyltit, tapetit ja akustiikkalevyt ja monet muut painotuotteet. Ylpeänä voimme kertoa myös kykenevämme tekemään tekstiilipainatusta ja tarvittaessa annamme suunnitteluapua tarpeidesi pohjalta. Selkeän brändin rakentaminen ja sen näyttäminen rohkeasti firman tuotteissa ja palveluissa tuo yritykselle uskottavuutta ja pysyvyyttä.

Autoteippaus on pysyvä mainos ja näyttävä taideteos, jonka avulla kerrot arvoistasi. Autoon teipattu mainos on kannattava sijoitus, joka seuraa sinua kaikkialle missä autollasi ajat helpottaen asiakkaiden mahdollisuuksia löytää yrityksesi palveluiden pariin. Suurkuvatulosteiden avulla voit tuoda esille yrityksesi brändin ja viestin isolla otteella vaikka rollupin, tapetin tai suuren kyltin muodossa. Lattiatulosteet ohjaavat asiakkaita ja vieraita oikeille kulkuväylille ja luovat tunnelmaa sisätiloihin. Tekstiilipainatuksen avulla voit luoda tyylikkäitä vaatteita ja asusteita, joilla viestität yrityksesi arvoja ja identiteettiä. Ikkunoiden teippaus on tärkeä osa yrityksen julkisivua, joka houkuttelee asiakkaita pysähtymään ja vierailemaan toimitiloissa. Tarroilla ja etiketeillä voit helposti merkitä tuotteet ja laitteesi.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita painotuotteita ja ylpeitä voidessamme auttaa yritystäsi saavuttamaan tavoitteesi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!Yhteydenottopyyntö lomakkeella

Voit pyytää myös lomakkeella tarjouksen, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Me räätälöimme sinulle tarpeittesi mukainen "paketti" - ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Kurkkaa mitä pinnalla tapahtuu

  Nimi (täytä)

  Sähköposti (täytä)

  Viesti

  Lisää tarvittaessa liitteet:

  Liitetiedotojen tallennusmuoto: jpg, png, pdf, doc.
  Liitteen koko enintään 5 Mb.


  SEROPRINT OY

  Vanha Yhdystie 14 B
  04430 Järvenpää

  mikael.siren@seroprint.fi

  y-tunnus: 3189416-6  Seroprint on Vanhalla Yhdystiellä Järvenpäässä